آیا می دانید تفاوت بین آرد بادام و پودر بادام چیست؟ مطمئن نیستید از کدام یک در دستور العمل های خود استفاده کنید؟ هم آرد بادام و هم آرد بادام گزینه های محبوبی برای دستور پخت پالئو، بدون گلوتن و کتو هستند. با این حال، هر کدام متفاوت است.
آرد بادام و پودر بادام مواد بدون گلوتن محبوبی هستند که در همه چیز از کیک و کلوچه گرفته تا گوشت و سبزیجات استفاده می شوند.
آیا می دانید تفاوت جزئی که آنها را متمایز می کند و چه زمانی باید از یکی بر دیگری استفاده کرد؟ تفاوت در بافت آن ها است و آنچه استفاده می کنید می تواند در نحوه تبدیل غذای شما تفاوت ایجاد کند. در نحوه عملکرد این دو تفاوت وجود دارد و معمولاً نمی توان آنها را به جای هم استفاده کرد.
پودر بادام از آسیاب شدن بادام با پوست بدست می آید و بافتی درشت نسبت به آرد بادام دارد.
آرد بادام از بادام هایی که پوست کنده شده (معروف به بلانچ) تهیه می شود. شیرین تر و لطیف تر از غذای بادام است. طعم ملایمی شیرین و آجیلی دارد که آن را برای پخت عالی می کند.