مواد لازم:
آرد بادام 2 پیمانه پر
بیکینگ پودر 1 ق چ
دارچین 1 پینچ
کره ذوب شده 5 ق س
تخم مرغ 4 عدد بزرگ
عسل 1 ق س
طرز تهیه:
این رسپی احتیاچ به همزن برقی ندارد.
فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.
کره را روی حرارت ذوب کنید سپس بگذارید خنک شود.
آرد بادام ، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید سپس با کره و عسل مخلوط کنید.
مخلوط تخم مرغ و آرد بادام را با هم مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید.
روی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و با اسکوپ بزرگ مواد را با فاصله اسکوپ بزنید و با دست کمی صاف کنید. (خمیر چسبنده است)
با اسکوپ سایز بزرگ 8 عدد بیسکویت می شود.
سینی را در فر به مدت 25 دقیقه بگذارید تا روی بیسکویت طلایی شود.
بعد از پخت روی توری سیمی به مدت 10 دقیقه بگذارید تا خنک شود.
نوش جان
مواد