باقلوای بادامی تبریز

مواد لازم:

زرده تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 3 ق س

شیر 2/1 پیمانه

بکینگ پودر 2/1 ق م

کره برای روی باقلوا 2/1 پیمانه

نمک چند پر

آرد به میزان لازم

مواد میانی:

پودر بادام 2 لیوان

پودر قند 1 لیوان

هل 2/1 ق س

پودر پسته 1 لیوان

پودر قند 2/1 لیوان

روش تهیه:

شیر و بکینگ پودر را مخلوط کرده زرده تخم مرغ را اضافه کرده، روغن مایع و نمک را اضافه کرده همه را با قاشق مخلوط می کنیم. در آخر آرد را به تدریج اضافه کرده به حدی که چسبندگی خمیر گرفته شود. حدود 5 دقیقه ورز می دهیم. خمیر را 4 قسمت کرده، جداگانه در پلاستیک گذاشته، بیرون از یخچال یک ساعت استراحت کند.

هر کدام ار خمیرها را خیلی نازک باز کرده، کف و دیواره قالب را می پوشانیم.کمی کره مالیده، خمیر دوم را خیلی نازک کرده و فقط کف ظرف می اندازیم.2/1 مخلوط پودر بادام و قند را روی خمیر دوم ریخته و آرام با دست فشرده می کنیم. هل را روی بادام ها الک می کنیم.بقیه پودر بادام و قند را ریخته و فشرده می کنیم. به طوری که انگشت داخل آن فرو نرود. خمیر سوم را خیلی نازک باز کرده روی بادام ها می گذاریم. روی خمیر را چرب کرده،خمیر چهارم را باز کرده روی خمیر سوم پهن کرده و کاملا فشار داده تا خمیر ها به مواد بچسبند.10 تا 15 دقیقه بعد به وسیله خط کش برش های لوزی منظم می دهیم. در آخر یک عدد زرده تخم مرغ با یک قاشق ماست و یک قاشق پودر قند مخلوط و با برس روی خمیر می مالیم. در فر 180 درجه یک طبقه بالاتر از وسط گذاشته تا روی آن طلایی شود.

بعد از پخت از فر بیرون آورده نیم ساعت بماند. شربت ولرم را با قاشق ریخته(نباید مواد شناور باشند) روی آن پلاستیک کشیده بعد از نیم ساعت پلاستیک را بر داشته، در ظرف را می بندیم. بهتر است بعد از 48 ساعت سرو شود.