شوربای گشنیز

 

مواد لازم اندازه    

گردن گوسفند 500 گرم    

آب 12 لیوان    

کدو حلوائی 1 پیمانه    

هویج خرد شده 1 پیمانه    

سیب زمنیی خرد شده 1 پیمانه    

برنج 1 ق . س    

ماست چکیده 1 لیوان    

آرد 1 ق . س    

تخم گشنیز / پودر تخم گشنیز 1 ق . مرباخوری    

نمک به میزان لازم    

آب روی سوپ نصف لیوان    

کره 50 گرم    

پودر فلفل قرمز 2/1 ق . مرباخوری  


گردن را با یک عدد پیاز و 6 لیوان آب پخته و سپس گوشت آنرا خرد کنید . 

آب گوشت را صاف کرده و در قابلمه بریزید  و 6 لیوان آب اضافه کرده 

هویج و کدو را اضافه کرده و 15 دقیقه بپزید . 

سپس برنج و سیب زمنیی را اضافه کنید 

 بعد از پخت نمک و تخم گشنیز را اضافه کنید 

 گوشت خرد شده را نیز اضافه کنید .  

آرد را داخل نصف پیمانه آب حل کرده و ماست را اضافه کرده با مفتول بزنید سپس به تدریج به سوپ اضافه کرده سریعا مخلوط کنید . و پس از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید . 

کره را روی حرارت قرار دهید تا آب شود . پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و هم بزنید . و از روی حرارت بردارید . سوپ را در ظرف کشیده و با کره و فلفل تزیین کنید