شوربای گشنیز
مواد لازم اندازه
گردن گوسفند 500 گرم
آب 12 لیوان
کدو حلوائی 1 پیمانه
هویج خرد شده 1 پیمانه
سیب زمنیی خرد شده 1 پیمانه
برنج 1 ق . س
ماست چکیده 1 لیوان
آرد 1 ق . س
تخم گشنیز / پودر تخم گشنیز 1 ق . مرباخوری
نمک به میزان لازم
آب روی سوپ نصف لیوان
کره 50 گرم
پودر فلفل قرمز 2/1 ق . مرباخوری
گردن را با یک عدد پیاز و 6 لیوان آب پخته و سپس گوشت آنرا خرد کنید .
آب گوشت را صاف کرده و در قابلمه بریزید و 6 لیوان آب اضافه کرده
هویج و کدو را اضافه کرده و 15 دقیقه بپزید .
سپس برنج و سیب زمنیی را اضافه کنید
بعد از پخت نمک و تخم گشنیز را اضافه کنید
گوشت خرد شده را نیز اضافه کنید .
آرد را داخل نصف پیمانه آب حل کرده و ماست را اضافه کرده با مفتول بزنید سپس به تدریج به سوپ اضافه کرده سریعا مخلوط کنید . و پس از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید .
کره را روی حرارت قرار دهید تا آب شود . پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و هم بزنید . و از روی حرارت بردارید . سوپ را در ظرف کشیده و با کره و فلفل تزیین کنید