چای ماسالا (هندی)

مواد لازم برای چای:

شیر 1/2 پیمانه

آب 1/2 پیمانه

چای سیاه 1 ق چ

ادویه ماسالا 1/4 ق چ


ادویه ماسالا:

دانه فلفل سیاه 160 گرم

 پودر زنجبیل 125 گرم

پودر دارچین 50 گرم

هل سبز 50 گرم

میخک 5 گرم

جوز هندی 5 گرم


طرز تهیه:

ادویه ها را با هاون بکوبید تا پودر شوند از این ادویه به اندازه 1/4 ق چ بردارید و در یک ظرف روی حرارت ملایم بگذارید کمی تفت بخورند تا عطر آن بلند شود.

شیر، آب و چای را اضافه کنید و بگذارید بجوشد سپس خاموش کرده درب ظرف را بگذارید تا دم بکشد حدود 5 دقیقه. 

چای ماسالا را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید.


بجای چای سیاه می توان از چای سبز استفاده کرد.

بجای شکر می توان از عسل استفاده کرد.