ترشی فلفل دلمه ای 

مواد لازم:

 

فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام یک عدد    

سرکه سفید 500 میلی لیتر    

سیر 1 بوته    

گشنیز خرد شده 400 گرم    

شبت خرد شده 200 گرم    

ترخون خرد شده 100 گرم    

آب 1 لیتر    

نمک 2/1 و 4 ق س    

فلفل تند 3 عدد  


طرز تهیه:

فلفل دلمه ای ها  و سیر را بصورت خلالی خرد کنید.

فلفل دلمه ای، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.

سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید. فلفل را هم اضافه کنید.

درب ترشی را ببندید و به مدت 15 روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود.