ترشی فلفل دلمه ای
مواد لازم:
فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام یک عدد
سرکه سفید 500 میلی لیتر
سیر 1 بوته
گشنیز خرد شده 400 گرم
شبت خرد شده 200 گرم
ترخون خرد شده 100 گرم
آب 1 لیتر
نمک 2/1 و 4 ق س
فلفل تند 3 عدد
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای ها و سیر را بصورت خلالی خرد کنید.
فلفل دلمه ای، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید. فلفل را هم اضافه کنید.
درب ترشی را ببندید و به مدت 15 روز در یخچال قرار دهید تا آماده شود.