ترشی لوبیا سبز
مواد لازم:
لوبیا سبز 500 گرم
نمک 1 ق س
فلفل دلمه ای رنگی خلال شده 150 گرم
فیله گوجه فرنگی خرد شده 2 پیمانه
سیر خلالی 50 گرم
گشنیز خرد شده 200 گرم
ترخون خرد شده 50 گرم
شبت خرد شده 150 گرم
نعنا خرد شده 30 گرم
جعفری خرد شده 200 گرم
سرکه قرمز 750 گرم
آب 2 پیمانه
فلفل تند 4 عدد
طرز تهیه:
لوبیا ها را بعد از پاک کردن به اندازه 2 سانت برش دهید.
در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد. 1 قاشق سوپخوری نمک به آب بیفزاید و هم بزنید تا نمک حل شود. لوبیا را به آب در حال جوش اضافه کنید و 5 دقیقه بگذارید تا بجوشد سپس در صافی ریخته و فورا در آب سرد یخچالی بریزید (بلانچ کردن)
لوبیا، فلفل دلمه ای ، سیر، گوجه فرنگی و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و در ظرف بریزید.
سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید و در آخر فلفل تند را روی آنها قرار دهید.
درب ظرف را بسته و به مدت 15 روز ترشی را در جای خنک نگهداری کنید.