مواد لازم:
1/4 پیمانه ملاس
1/2 و 2 ق س سویا سس
2 ق س کره بادام زمینی
2 ق س سرکه برنج یا سرکه سفید
1/2 ق چ پودر سیر
1/2 ق چ سس چیلی تند
1/2 و 1 ق چ نشاسته ذرت
3 ق س آب سرد
طرز تهیه:
ملاس، سویا سس، کره بادام زمینی، سرکه، پودر سیر و سس چیلی را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.
نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به سس اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
سس را بعد از سرد شدن در یخچال نگهداری کنید .
این سس 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است.
برای مرینیت کردن گوشت و یا بعنوان یک دیپ استفاده می شود.
www.curiouscuisiniere.com