مواد لازم:

1/4 پیمانه ملاس

1/2 و 2 ق س سویا سس

2 ق س کره بادام زمینی

2 ق س سرکه برنج یا سرکه سفید

1/2 ق چ پودر سیر

1/2 ق چ سس چیلی تند

1/2 و 1 ق چ نشاسته ذرت

3 ق س آب سرد


طرز تهیه:

ملاس، سویا سس، کره بادام زمینی، سرکه، پودر سیر و سس چیلی را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.

نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و به سس اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

سس را بعد از سرد شدن در یخچال نگهداری کنید .

این سس 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است.

برای مرینیت کردن گوشت و یا بعنوان یک دیپ استفاده می شود.

www.curiouscuisiniere.com