۲ مطلب در دی ۱۴۰۱ ثبت شده است

بیسکویت با آرد بادام

 

مواد لازم:

آرد بادام 2 پیمانه پر

بیکینگ پودر 1 ق چ

دارچین 1 پینچ

کره ذوب شده 5 ق س

تخم مرغ 4 عدد بزرگ

عسل 1 ق س

 

طرز تهیه:

این رسپی احتیاچ به همزن برقی ندارد.

فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.

کره را روی حرارت ذوب کنید سپس بگذارید خنک شود.

آرد بادام ، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید سپس با کره و عسل مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ و آرد بادام را با هم مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید.

روی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و با اسکوپ بزرگ مواد را با فاصله اسکوپ بزنید و با دست کمی صاف کنید. (خمیر چسبنده است)

با اسکوپ سایز بزرگ 8 عدد بیسکویت می شود.

سینی را در فر به مدت 25 دقیقه بگذارید تا روی بیسکویت طلایی شود.

بعد از پخت روی توری سیمی به مدت 10 دقیقه بگذارید تا خنک شود.

نوش جان

مواد 

 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی خوشه گندم

تفاوت آرد بادام و پودر بادام

 

آیا می دانید تفاوت بین آرد بادام و پودر بادام چیست؟ مطمئن نیستید از کدام یک در دستور العمل های خود استفاده کنید؟ هم آرد بادام و هم آرد بادام گزینه های محبوبی برای دستور پخت پالئو، بدون گلوتن و کتو هستند. با این حال، هر کدام متفاوت است.

 

آرد بادام و پودر بادام مواد بدون گلوتن محبوبی هستند که در همه چیز از کیک و کلوچه گرفته تا گوشت و سبزیجات استفاده می شوند.

 

آیا می دانید تفاوت جزئی که آنها را متمایز می کند و چه زمانی باید از یکی بر دیگری استفاده کرد؟ تفاوت در بافت آن ها است و آنچه استفاده می کنید می تواند در نحوه تبدیل غذای شما تفاوت ایجاد کند.  در نحوه عملکرد این دو تفاوت وجود دارد و معمولاً نمی توان آنها را به جای هم استفاده کرد.

 

پودر بادام از آسیاب شدن بادام با پوست بدست می آید و بافتی درشت  نسبت به آرد بادام دارد. 


آرد بادام از بادام هایی که پوست کنده شده (معروف به بلانچ) تهیه می شود. شیرین تر و لطیف تر از غذای بادام است. طعم ملایمی شیرین و آجیلی دارد که آن را برای پخت عالی می کند. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی خوشه گندم