آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی «خوشه گندم» در سال 1391 با اخذ مجوز رسمی از سازمان فنی حرفه ای کشور با مدیریت و مربی گری خانم ایوت بالوشیان، با هدف آموزش هنرهای مرتبط با علوم تغذیه و نیز گسترش فرهنگ استفاده از خوراک های سالم، متنوع و به صرفه برای خانواده های ایرانی، فعالیت آموزشی خود را در زمینه آموزش آشپزی، شیرینی پزی، نان های حجیم و نیمه حجیم، متصدی کافی شاپ، کیک ساز و تر ساز، دسرساز سنتی و بین الملل ، سالاد ساز و اردور ساز ، کیک ساز و تر ساز و رشته های وابسته به آن آغاز نمود.