۴ مطلب در شهریور ۱۴۰۱ ثبت شده است

کیک سیر سیاه

 

 

کیک سیر سیاه

مواد لازم:

کره نرم شده در محیط 50 گرم

سیر سیاه 12 حبه

شکر 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

پودر قهوه 1 ق س

پودر دارچین 1 ق س

روغن مایع ½ پیمانه

ماست ½ پیمانه

جوش شیرین ½ ق چ

بیکینگ پودر 1 ق چ

آرد 2 پیمانه

 

طرز تهیه:

سیر و کره را با همزن بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

شکر را اضافه کنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

پودر قهوه و پودر دارچین را به روغن مایع اضافه کنید سپس به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

ماست و جوش شیرین و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس به مایه کیک اضافه کنید.

در آخر آرد را اضافه کنید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

مواد را در قالب بریزید و در فری که با 175 درجه گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه بپزید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی خوشه گندم

هنر آشپزی

 

آشپزی مانند نقاشی یا نوشتن یک آهنگ است.

همانطور که فقط تعداد زیادی نت یا رنگ وجود دارد، فقط طعم های زیادی وجود دارد - این نحوه ترکیب آنهاست که شما را متمایز می کند.

ولفگانگ پاک، سرآشپز اتریشی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی خوشه گندم

تیرامیسوی ماچا

 

 

برای درست کردن این تیرامیسو باید سه تا تخم مرغ را با 1/3 پیمانه شکر مخلوط کنید و روی بخار آب گذاشته هم بزنید تا حجم تخم مرغ دو برابر شود.

با دماسنج باید دمای تخم مرغ را اندازه بگیرید تا به 70 درجه سانتی گراد برسد سپس از روی حرارت برداشته و در یک کاسه آب یخ تا دمای تخم مرغ پایین بیاید

250 گرم پنیر ماسکارپونه را با همزن هم بزنید تا صاف شود سپس با مایه تخم مرغ مخلوط کنید و هم بزنید.

1 و 1/2 پیمانه خامه قنادی را بزنید تا فرم بگیرد سپس با مواد بالا مخلوط کنید

کرم تیرامیسو آماده است آن را کنار بگذارید.

2 ق س پودر ماچا را با نصف پیمانه آب ولرم مخلوط کنید سپس لیدی فینگر ها را در آب ماچا فرو کنید تا کاملا مخلوط شود و بعد در ظرف پیرکس بچینید و روی آنرا از کرمی که آماده کردید بمالید

 

این کار را تا سه لایه ادامه دهید و در آخر پودر ماچا را روی تیرامیسو بپاشید

 

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی خوشه گندم

کیک خیس شکلاتی

 

کیک خیس شکلاتی

cake

¾ فنجان کره (170 گرم)

شکلات تلخ 70% (200 گرم)  خرد شده

2 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری یا 1 قاشق چایخوری پودر اسپرسو فوری

1 فنجان آب داغ (240 میلی لیتر)

2 فنجان آرد (250 گرم)

فنجان پودر کاکائو (30 گرم)

1 ¾ فنجان شکر  (350 گرم)

1 قاشق چایخوری جوش شیرین

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

2 عدد تخم مرغ بزرگ

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

1 پیمانه خامه ترش (240 میلی لیتر)

 

گاناش شکلاتی

شکلات تلخ 50%  (226 گرم)

¾ پیمانه خامه (180 میلی لیتر)

 

طرز تهیه:

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت)  گرم کنید.

با استفاده از یک قالب کیک 20 سانتی‌متری با ارتفاع 10 سانتی‌متری کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کناره ها را با یک نوار کاغذ روغنی بپوشانید.

کره، شکلات، آب و پودر قهوه فوری را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم اضافه کنید. همه چیز را با هم ذوب کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست و ذوب شود. از روی حرارت بردارید و مخلوط را در ظرف بسیار بزرگی بریزید. بگذارید کمی خنک شود.

در ظرفی جداگانه آرد، پودر کاکائو، شکر، جوش شیرین، بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

هنگامی که مخلوط شکلات دیگر خیلی داغ نیست (هنوز می تواند کمی گرم باشد)، تخم مرغ ها را اضافه و با همزن بزنید. سپس خامه ترش و عصاره وانیل را هم بزنید تا یکدست شود.

مواد خشک را با مواد مرطوب مخلوط کنید. مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود. خمیر را در قالب بریزید.

حدود 75 تا 90 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که خلال دندان داخل آن تمیز یا با چند خرده نمناک بیرون بیاید. اگر به آرامی با انگشت روی کیک را فشار دهید، نباید تکان بخورد. یا اگر به آرامی قالب را تکان دهید، کیک نباید تکان بخورد.

کیک را حداقل 30 دقیقه در قالب خنک کنید، سپس کیک را بیرون آورده و روی توری سیمی به خنک شدن ادامه دهید.

هنگامی که کیک کاملاً خنک شد، در صورت تمایل، از یک چاقوی دندانه دار استفاده کنید تا به آرامی رویه گرد را جدا کنید.

گاناش شکلاتی: شکلات را به قطعات بسیار ریز خرد کنید خامه را حرارت دهید تا تقریباً به جوش بیاید.

خامه داغ را روی شکلات خرد شده بریزید و بگذارید 3 تا 5 دقیقه بماند. سپس هم بزنید تا یکدست شود. اگر شکلات کاملا ذوب نشده است، با قدرت متوسط ​​(حدود 500 وات) به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی خوشه گندم