ترشی لوبیا سبز

مواد لازم:

 

لوبیا سبز 500 گرم    

نمک 1 ق س    

فلفل دلمه ای رنگی خلال شده 150 گرم    

فیله گوجه فرنگی خرد شده 2 پیمانه    

سیر خلالی 50 گرم    

گشنیز خرد شده 200 گرم    

ترخون خرد شده 50 گرم    

شبت خرد شده 150 گرم    

نعنا خرد شده 30 گرم    

جعفری خرد شده 200 گرم    

سرکه قرمز 750 گرم    

آب 2 پیمانه    

فلفل تند 4 عدد  


طرز تهیه:

لوبیا ها را بعد از پاک کردن به اندازه 2 سانت برش دهید.

در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد. 1 قاشق سوپخوری نمک به آب بیفزاید و هم بزنید تا نمک حل شود. لوبیا را به آب در حال جوش اضافه کنید و 5 دقیقه بگذارید تا بجوشد سپس در صافی ریخته و فورا در آب سرد یخچالی بریزید (بلانچ کردن)

لوبیا، فلفل دلمه ای ، سیر، گوجه فرنگی و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و در ظرف بریزید.

سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید و در آخر فلفل تند را روی آنها قرار دهید.

درب ظرف را بسته و به مدت 15 روز ترشی را در جای خنک نگهداری کنید.